Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.

Shenzhen Wish Gold Diamond Jewelry Co., Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Merken: Cartier, Van Cleef & Arpels
Jaarlijkse omzet: US$ 3,000,000 - US$ 5,000,000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 80% - 90%
Beschrijving bedrijf
Dank u voor het bezoeken juwelen-Wens officiële website. Wij hopen u kunt genieten van onderzoekend en kiezend uw droomjuwelen. Vertel me enkel welke punten u wij wenst dan de rest uw juwelenwens zullen doen maken waar komen. Wij zijn het hoge goud van de eindluxe en de fabrieksberoeps van diamantjuwelen bij het maken van echte goud en diamantmerkjuwelen. Met jaren van internationale handelservaring, zijn wij geëngageerd aan het leveren van uitzonderlijke luxejuwelen over de hele wereld opdracht gevend tot ervaring aan onze klanten.

 

Wij beloven: 1. Wij verstrekken slechts het luxe echte goud en de diamant voor de juwelen die wij hebben gemaakt. 2. De echte jewely zoutenpersoon om onze klanten aan te bieden met het professionele juwelen opdracht geven tot woont bij. 3. Leveringsgoederen aan onze klanten rond de wereld speedly en veilig. 4. Snelle reactieklantenservice in 24 uren elke dag.

 

Hoogste 7 Redenen met juwelen-Wens opdracht te geven tot

1. Een brede Selectie van Kwaliteitsproducten De nieuwe producten worden toegevoegd elke week op www.jewelry-wish.com. Onze innovatieve op de markt brengende afdeling zoekt constant naar scherp-randproducten om de brede vraag van onze klantenbasis aan te trekken en tevreden te stellen. Wij zijn geëngageerd aan het verbeteren van de kwaliteit van uw ervaring met onze brede selectie van hoogste inkepingsproducten aan dieptepuntprijzen!

2. Altijd Lage Prijzen Omdat wij de fabrikant van de luxejuwelen met onze eigen goud en diamantjuwelenfabriek zijn. De juwelen-wens heeft toegang tot de meeste scherp-randtechnologie. Het resultaat wordt weerspiegeld in de prijs en de kwaliteit van onze producten.

3. Goed geïnformeerde Productsteun Onze logistiek en kouscentrahand test elk product alvorens het aan onze klanten uit te verschepen. Ons goedgetraind technisch personeel is bereid om eender welke vragen te beantwoorden u over uw aankoop zou kunnen hebben.

4. Snel het Verschepen Professionele Verpakking De juwelen-wens klanten zijn altijd verrast door hoe zij snel hun orde van ons ontvangen, zelfs wanneer de orden tijdens het weekend werden geplaatst. De juwelen-wens kan uitdrukkelijke verzendwijzen zoals DHL, Aramex en postkantoor EMS wereldwijd aanbieden. De professionele pakhuis verschepende personen zullen goede zorg van uw orden door ervoor te zorgen nemen zij overeenkomstig onze hoge normen worden ingepakt.

5. Vriendschappelijke Klantenservice Wij taxeren de verhouding met klanten als u, zodat is ons klantenserviceteam het juiste hier wachten om u te helpen. Wij voegen constant nieuwe producten toe en willen ervoor zorgen dat ons personeel goed - opgeleid in de recentste tendensen en het dienstenaanbod is. is de levende het praatjedienst van het 24 urenuur beschikbaar voor het nemen van al uw overleg en onderzoeken. Uw tevredenheid is onze met hoogste prioriteit.

6. Eerbied voor Uw Privacy De juwelen-wens respecteert uw recht op privacy. Ons doel is uw volledige tevredenheid en wij zijn niet in de zaken van het delen van uw informatie met anderen. Al klantengegeven wordt beveiligd door onze professionele verkooppersonen.

7. 7 de dagen keren/het Uitwisselingsbeleid terug Als de punten u ontvangt gebrekkig zijn, kunt u het naar ons binnen 7 dagen terugkeren voor een terugbetaling of het ruilen. Gelieve te melden defectness aan ons met bewijsbeelden, na het bevestigen van het, zullen wij u de volgende stap opdragen hoe te om het te doen.